Zereen.nl | Review VMBO de Rotonde – Breda
16566
page-template-default,page,page-id-16566,ajax_fade,page_not_loaded,,overlapping_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16887

Review VMBO de Rotonde – Breda

Voorlichting i.k.v. nul verkeersdoden in Brabant 21 en 23 juni 2016

Review docenten Rotonde

Ondanks de dubbele verhalen van dit jaar en vorig jaar vond ik het heel indrukwekkend wat jullie vertelden.

Halt: toegevoegde waarde. Het roept veel bij leerlingen op. Of het nu over alcohol gaat of over verzuim. Er werd goed ingespeeld op de leerlingen en positief was de betrokkenheid en interactie.

Het was juist positief dat even van het programma werd afgeweken en dat er voldoende ruimte was om wat zijwegen in te slaan. Hiernaast een leuke afsluiter met de alcoholbril.

Zereen: Ook goed ingespeeld op de situatie en juiste onderwerp gekozen en gekoppeld aan het thema (Max Verstappen).

De leerlingen waren betrokken, deden actief mee en vonden het leuk. Dat gaven ze in de pauze nog aan.

Quotes van leerlingen van de Rotonde

“de vorige les greep me heel erg aan van dat het zomaar kan gebeuren en dat mensen er niet bewust van zijn dat ze een leven van een ander af nemen. Dus ik heb er veel over nagedacht. Ik vind jullie écht sterke mensen en heb veel respect voor jullie”.

“de vorige les was ik er niet bij maar deze les vond ik wel heel interessant, door wat ik gehoord heb ga ik beter opletten”.

“vorige les was ik er niet bij, als ik dit nu hoor is het best raar hoeveel drank en drugs met je kan doen”.

“vorige les heb ik geleerd, waar je zelf door kan veranderen en dat je een eigen mening hebt, van deze les heb ik geleerd dat je goed moet nadenken bij wie je in de auto stapt”.

‘”de vorige les was schokkend en heb ik geleerd wat alcohol met je kan doen, in deze les heb ik veel informatie gehad en weet ik wat groepsdruk is”.