Zereen.nl | Waarom Stichting Zereen
16463
page-template-default,page,page-id-16463,ajax_fade,page_not_loaded,,overlapping_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16887

Waarom Stichting Zereen

Stichting Zereen bij verlies onderscheidt zich door haar totaalvisie en bewustwordingsstrategie. Wij richten ons zowel op particulieren als  instellingen.  Wij willen vooral samenhang creëren tussen alle partijen en maatwerk bieden aan onze cliënten.

Het domein van Stichting Zereen bij verlies bevindt zich tussen overheidsorganisaties, bedrijven, ZZP’ers, stichtingen en vrijwilligersorganisaties. Al deze organisaties willen een bijdrage leveren aan het verlichten van praktische-en/of emotionele obstakels van individuen bij verlies. Te denken valt aan Slachtofferhulp, Rode Kruis, zorgverzekeraars, uitvaartorganisaties, lotgenotenorganisaties en stichtingen zoals KWF,  Kika, en Regenboogboom. Deze organisaties zijn wij niet als concurrenten, maar als potentiële samenwerkingspartners.