Zereen.nl | Wat doet Stichting Zereen?
16469
page-template-default,page,page-id-16469,ajax_fade,page_not_loaded,,overlapping_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16887

Wat doet Stichting Zereen?

Stichting Zereen biedt zowel praktische als emotionele hulp. Als nabestaande heeft u veel vragen, hoe om te gaan met rouw? Hoe reageert u op bizarre reacties uit uw omgeving? Wat te doen met het huis van de overledene? En nog veel meer. Stichting Zereen zorgt dat u niet van het kastje naar de muur gestuurd wordt, maar dat u zo goed mogelijk antwoorden op uw vragen krijgt.

 

Door middel van een intakemodel zoeken we uit waar u, als nabestaande behoefte aan heeft. Ook vinden wij het van groot belang oog te hebben voor de spirituele kant van een overlijden en wat er daarna gebeurt.

 

Onze partners voldoen dan ook aan hoge eisen op empathisch, professioneel en spiritueel niveau.

 

Er is geen standaard procedure voor het verwerken van een verlies. Daarom maakt Stichting Zereen samen met de nabestaande(n) een persoonlijk plan van aanpak. In dit plan staat onder andere verwijzingen naar de juiste professionele hulpverlening en afspraken over coaching.