Zereen.nl | Zakelijk
16453
page-template-default,page,page-id-16453,ajax_fade,page_not_loaded,,overlapping_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,elementor-default

Zakelijk

Omgaan met rouw is een lastig punt in de meeste bedrijven en instellingen. Hoe gaat u precies om met de rouw van uw collega of de rouw om uw collega? Dit zijn twee hele verschillende dingen. Daarom bespreken wij deze situaties een voor een.

 

Overlijden van een dierbare van uw collega

Veertig procent van de werknemers die een dierbare is verloren, meldt zich ziek. Zeven procent verliest uiteindelijk zijn/haar baan omdat het verlies niet goed kan worden verweven in de rest van zijn/ haar leven. Maar hoe ga je als collega of werkgever hiermee om? Hoeveel aandacht moet u uw collega geven? Wanneer kan hij/zij weer werken? Zijn deze zaken wel vastgelegd binnen uw bedrijf?

Stichting Zereen bij verlies ontwikkelt graag samen met u een rouwprotocol en een re-integratieplan. Hierbij houden wij rekening met zowel de belangen van de nabestaanden als die van de werkgever. Wij kunnen u begeleiden en ondersteunen als intermediair in alle praktische en emotionele facetten van het rouwproces bij elk verlies.

 

Overlijden van uw collega

Een medewerker kan langdurig ziekteverzuim gaan vertonen na een ingrijpend verlies. Hoe om te gaan met rouwenden op de werkvloer. In Nederland bestaat geen wettelijk rouwverzuim. Uw medewerker dient zich dus noodgedwongen ziek te melden.

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht